Vi flytter bjerge… og spreder arbejdsglæde :o)

I sidste uge var jeg på besøg hos en jysk handelsskole. 40 lærer og andet personale, der havde taget en døgn ud for at sætte fokus på arbejdsglæden og arbejde langsigtet med resultaterne af deres trivselsmåling. Jeg holdt et oplæg, og her er hvad de siger, under overskriften “Bjerge som flyttede sig”:

… dit foredrag i onsdags for en flok meget prøvede handelsskolelærere udviklede noget nær et mirakel for en stemningen. Jeg tror virkeligt, at det umulige skete og selv de mest arbejdstrætte og kyniske fik lysten til at genfinde arbejdsglæden. Jeres filosofi omkring arbejdsglæde og ikke mindst din nærværende og medrivende måde at anspore os til at ‘komme ind i kampen’ med dit foredrag er meget inspirerende.

Tusind tak for det! Ikke underligt at jeres virksomhed virker til at have succes – I har virkeligt fat i noget. Held og lykke med det fremover!

Ros er bevist at have gode bieffekter, og den holder også her i Projekt Arbejdsglæde, hvor smilene er store. Så tak for jeres feedback!
Du kan læse mere om vores foredrag om arbejdsglæde her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar