Godt citat

Størstedelen af danske medarbejdere er ansvarlige og engagerede mennesker, som går på arbejde for at gøre deres bedste. Ingen af dem går på arbejde for at lave fejl bevidst eller for at genere chefen eller kollegerne.

Hvorfor blive mange danske virksomheder, offentlige som private, så ved med at kontrollere deres medarbejdere, som man gjorde i industrialderens barndom? Hav dog tillid til, at medarbejderne godt ved, hvad de skal lave og også overholder de spilleregler der er på en arbejdsplads, hvad enten det er overenskomsterne eller de interne regler.

– Hans Erik Brønserud, Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er den eneste arbejdsplads der 3 gange er blevet kåret som årets bedste i Great Place to Works årlige måling. Det her er en af de vigtigste årsager. Godt gået, Hans Erik!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar