Anmelderroser til “Arbejdsglæde på 6 uger”

Vores seneste bog “Arbejdsglæde på 6 uger”, skrevet af Alexander og Jon, er blevet flot modtaget. For en uge siden kunne vi hygge os med en placering på ugens bestsellerliste, og nu kan vi også bringe en rosende anmeldelse :o)
Det er Ugeavisen Tønder der har været i sofaen og læse om arbejdsglæde. Faktisk har de mere end læst bogen – journalisten har også prøvet øvelserne af på redaktionen, og skriver flot:

Det gode ved denne lille søde bog om at få arbejdsglæden tilbage er, at den har taget højde for dem, der ikke har fået “takt og tone på arbejdspladsen” med hjemmefra. Den starter faktisk med grundbegrebene og så er der en lang række små øvelser, der måske, og ved første blik skønnes naive, men faktisk er ganske gode og effektive.

Sådan skal det lyde! Anmeldelsen slutter af med en direkte opfordring til at komme igang:

…den kan med fordel læses både af de garvede og måske også med stor fordel af den kommende generation, der er på vej til direktørstolene.

Tak skal I have, det var pænt af jer :o)
Du kan læse hele anmeldelsen her, og bogen kan i øvrigt bestilles direkte hos forlaget Libris her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar