VIP behandling

I fredags havde jeg to foredrag for to forskellige ledergrupper på den samme eftermiddag – det ene i Odense, det andet i Helsingør.

Der var kun en mulig måde, jeg kunne nå begge dele. Her er den:

Jep – en helikopter!

Jeg sluttede mit foredrag i Odense Congress Center kl. 15:45 og tog en taxi til Odense Universitet hvor de har nogle store, åbne græsarealer. Der holdt helikopteren og ventede. Ca. en time senere var jeg i Helsingør og kunne som planlagt starte dagens andet foredrag kl. 17:30. Prøv lige det kunststykke i bil :o)

Her er jeg ombord på helikopteren, lige før vi letter:

Jeg må sige, at det at blive sat af lige ude foran fra en helikopter og så gå lige ind og holde foredrag for 130 ledere fik mig til at føle mig meget VIP-agtig. Det kunne jeg godt vænne mig til :o)

Hvis du nogensinde får brug for en helikopter-transport kan jeg i øvrigt varmt anbefale Helenia, som jeg brugte her. De er kompetente, effektive og behagelige. Og Martin, piloten som fløj mig, har rigtig meget arbejdsglæde. Men det tror da pokker, med hans job :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

3 kommentarer

  1. Sådan skal det gøres! Ikke så meget pjat. Har man dobbeltbooket sig ender det normalt i pinlige undskyldninger. Men ikke her. Godt gået! ;-)

  2. Man fristes jo næsten, til at lave en dobbeltbooking – bare for at få turen :-)

Skriv en kommentar