Test din arbejdsplads – hvor kriseramte er I?

TestFinanskrise mig her og finanskrise mig der. Står det overhovedet så slemt til?

Er din arbejdsplads tvunget i knæ? Har krisen taget jeres arbejdsglæde og er arbejdet blevet en sur pligt mens I langsomt forsvinder ned i et sort hul?

Eller går det i virkeligheden meget godt? Holder I fast i den gode stemning og forholder jer konstruktivt og kreativt til krisen?

Test din arbejdsplads med 15 enkle spørgsmål – og få at vide, hvor hårdt krisen kradser hos jer. Testen er 100% anonym.

Klik her for at tage testen.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

1 kommentar

 1. Hej Alexander.

  Jeg har læst noget af din bog – dvs. jeg er lige gået i gang med den grundet mit afgangsprojekt, som i bund og grund handler om at fremme livsglæden via relationsdannelse og medmenneskelige handlinger.

  Jeg går på Designskolen Kolding og arbejder sammen med en anden studerende, Laila omkring projektet.

  Helt bogstaveligt talt laver vi en social andelskasse, som skal tage sig ud i Kolding midtby med start fra næste uge. Investeringerne i andelskassen, Comm On er ikke penge, men bløde værdier som omsorg, gode gerninger og initiativer der fremmer fællesskabet.

  Vi kunne godt tænke os, at komme i dialog med dig hurtigst muligt, hvis det har interesse :) Bl.a andet afholder vi en reception mandag d. 20. for Koldings kulturelle og erhversmæssige instanser samt vore sponsorer, hvor det kunne være interessant med et lille oplæg fra dig omkring vigtigheden af nærvær og relationer. Vi håber at høre fra dig, da vi ved, at du har en fantastisk indstilling til livsstil og -glæde.

  Mvh. Laila & Mette, T. 2972 8976

Skriv en kommentar