Slides fra JP Master foredrag

Tak til alle de mange deltagere på mine foredrag i København, Århus og Kolding som JyllandsPosten arrangerede. Det var en ren fornøjelse at se så mange mennesker med en interesse i arbejdsglæde.

Klik her for at hente præsentationen.

Jeg håber du har grebet chancen til at skabe noget arbejdsglæde for dig selv eller dine kolleger. Hvis du har gjort noget for arbejdsglæden der hvor du er, må du da meget gerne skrive en kommentar her, så vi andre kan blive inspireret også :o)

Og hvis du gerne vil vide mere om arbejdsglæde, kan du læse om vores foredrag og kurser eller du kan tilmelde dig vores meget roste nyhedsbrev om arbejdsglæde.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

2 kommentarer

 1. Tak for et fantastisk indlæg på Trapholt i torsdags. Sjældent har jeg været så inspireret. Havde planlagt at arbejde hjemmefra dagen efter, men havde allermest lyst til at tage på kontoret. Jeg er nemlig tilknyttet et iværksætterhus, hvor det gik op for mig, at vi faktisk gør meget for de gode relationer – fælles frokostordning hver dag, hvor en fantastisk pige disker op for os. Vi fejrer små begivenheder – har netop indviet vores “have” med et rigtig fint arrangement en fredag eftermiddag. Jeg er nu endnu mere opmærksom på betydningen deraf. Gjorde her til morgen mere ud af at hilse go’ morgen og rose vores herlige frokostpige – men jeg kan gøre meget mere. Må lige huske at rose lederen af huset, som faktisk gør rigtig meget for de gode relationer og tillægger det stor værdi – men hvor ofte mon han har fået ros for det?
  Jeg rådgiver selv indenfor indretning – hos private og virksomheder. Måtte under indlægget konstatere, at de fysiske omgivelser er placeret i kassen, som gør dig tilfreds, men at der skal resultater og relationer til at gøre dig glad. Jeg indretter dog med mening – tager afsæt i en moderne udgave af den kinesiske visdom om, hvordan omgivelserne påvirker dig – Neo Feng Shui. Her stiller jeg skarpt på de forskellige udfordringer en virksomhed må have – bl.a. hvor godt er målsætningen defineret, hvad viser I omverdenen, tjener I penge i et godt tempo blandt mange flere. Jeg bruger nogle værktøjer, som gør mig i stand til at sætte fokus på udvalgte fysiske områder i en virksomhed – alt efter den aktuelle udfordring. Nogle af områderne dækker netop temaerne resultater og relationer: Jeg afdækker, hvor god virksomheden og dens ansatte er til at lykkes med projekter og at nå de mål, de har sat sig. Om de bruger de kapaciteter, de har til rådighed. Hvor godt virksomhedens netværk/forhold til kunder fungerer og ikke mindst trivsel, værdisættelse og accept blandt personalet.
  Efter Alexanders fantastiske indlæg vil jeg være endnu mere opmærksom på netop de områder, som berører resultater og relationer, når jeg tager ud og rådgiver virksomheder. Jeg kan slet ikke vente og ser frem til, at rigtig mange virksomheder via deres omgivelser får støtte til at optimere arbejdsglæden. Tak for det indspark.

 2. Hej
  Jeg vil også gerne takke for et rigtigt inspirerende oplæg og tak for dit høje niveau af videndeling. Jeg arbejder med trivse for personalet i Vejle Kommune og er ofte ud og holde oplæg om trivsel, arbejdsglæde mm.
  vi holdt i vores afdeling en temadag, dagen efter jeg hørte dit oplæg og her skulle jeg komme med en lille øvelse ind imellem oplæg. Jeg droppede min egen plan og bruge Go’morgen øvelsen – det skabte super energi i rummet og masser af grin. OG masser af tydelige go’morgner i ugen der er gået siden.
  Mange hilsner
  Trivselskonsulent
  vejle Kommune

Skriv en kommentar