Min bog er anmeldt i JP i dag

Happy Hour fra 8 til 16 - Alexander KjerulfJeg har lige fået at vide, at min bog Happy Hour fra 8 til 16 er anmeldt i Jyllandsposten i dag. De har sat Henrik Ørholst fra PA Consulting Group til det, og han kan rigtig godt lide den! Henrik skriver bl.a.:

Det er en hyggelig og dejlig lille bog. En opmuntring til dem, der synes, at arbejde er noget lort og bare skal overstås. Der er forord af Lars Kolind. Supervelskrevet som sædvanligt. Lige som resten af bogen. Det er nogle positive timer, som læseren får i selskab med Alexander Kjerulf, men så er spørgsmålet, om kan det overføres til en grå og trist hverdag.

Bogen er ikke særlig kompliceret, og budskaberne går lige ind i hjertet hos læseren. Derfor er det en bog som skal læses. Ikke som den endegyldige sandhed men til at skabe grobund for en bedre hverdag for alle. Chefer og medarbejder. Og sikre at arbejdsglæden indfinder sig.

Henrik giver bogen 4 ud af 6 stjerner for den praktiske værdi og 5 ud af 6 for hyggeværdien :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar