Magasinet CV anmelder min bog

Happy Hour fra 8 til 16CV, et nyt karrieremagasin for kvinder, anmelder min bog i deres første nummer – og de er helt pjattede med den. De giver den 5 stjerner ud af 6 for både praktisk anvendelighed og helhedsindtryk, og skriver bl.a.:

…stilen og de velmente indspark vil med sikkerhed kunne inspirere både ledere og ansatte…

Alexander Kjerulf giver et klart billede af, hvad arbejdsglæde er, og hvordan den opstår, når vi opnår gode resultater og omgiver os med behagelige kolleger.

Bogens styrke ligger i høj grad i den begejstring og oprigtighed, den tydeligvis er skrevet på. Hurtig og frugtbar læsning.

Og så det bedste af det hele: De har tilføjet en ekstra kategori der hedder gode intentioner – hvor de giver bogen 6 ud af 6 stjerner. Cool detalje!

Det er den første anmeldelse af min bog på dansk, og jeg er meget stolt af, at de godt kan lide den og især af at de påskønner den lette, positive tone jeg er gået efter.

Læs mere om bogen her og køb den i din boghandler eller online for 199 kr.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar