Vind en billet til Arbejdsglæde Live! konferencen

Vind en billet til Arbejdsglæde Live! konferencen

Du har nu muligheden for at vinde en billet til vores Arbejdsglæde Live! 2024 konference d. 16. maj 2024 i København.

Medledelse

Medledelse er et af de 4 undertemaer på vores arbejdsglæde konference, sammen med: Strategisk Arbejdsglæde, Fremtidens arbejdsplads og Fællesskaber (faglige og sociale). Under sessionen om medledelse skal vi høre om fordele og ulemper ved selvstyrende teams, fra Pia Kürstein Kjellberg fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE). Og vi skal også høre fra virksomheden Clever, hvor Stephen Kastberg Haar, vil fortælle hvordan kan man drive en virksomhed uden chefer.

Vi er på udkig efter andre virksomheder/afdelinger der arbejder med en høj grad af medledelse, selvledelse og/eller selvstyrende teams. Hvad er det I gør, der bidrager til jeres arbejdsglæde? Hvad er jeres bedste tip til andre der vil i gang?

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om 1 fribillet til Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen, skal du:

  1. Sende jeres bedste tip om medledelse, selvledelse eller selvstyrende teams. Det skal være konkret – eksempelvis en process I har eller et værktøj I bruger.
  2. Give os lov til at dele jeres tip på vores hjemmeside, som inspiration for andre (I kan sagtens være annonyme).
  3. Hvis I vinder, giver I tilladelse til at vi skyder en kort 1-minuts video, som bliver vist på vores Arbejdsglæde Live! konference d. 16. maj 2024.

Skriv jeres tip nedenfor eller send en mail til: info@arbejdsglaedenu.dk. Deadline er fredag den 12. april 2024 og vinderen får direkte besked.

Opdatering: Vinderen er nu fundet – Trine fra Diakonissestiftelsen har fået direkte besked. Stort tillykke, vi glæder os til at se dig på Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen!


Deltag på Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen

De fire sessioner på konferencen har nogle super spændende emner, de vil omhandle: Medledelse, Strategisk Arbejdsglæde, Fællesskaber samt Fremtidens Arbejdsplads.

Er du ikke så heldig at vinde en billet, eller har du brug for billetter til nogle af dine fantastiske kolleger, så kan du finde mere information via nedenstående links:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar