Video: Medfølelse på arbejdspladsen

Mål medarbejdernes mentale sundhed
Billede fra rcphotostock, canva

Video: Medfølelse på arbejdspladsen

Hvad hvis arbejde ikke handlede om konkurrence, men om medfølelse? (på engelsk: compassion)

Medfølelse er en enestående evne, der fik homo sapiens til at sejre i den store evolutionære udvikling, og dens rolle i nutidens liv er understøttet af solide videnskabelige data.

På vores Arbejdsglæde Live! konference i 2018 talte Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff fra Mindwork Center i København, om medfølelse/compassion på arbejdspladsen. De gav os en humoristisk rejse ind i dybden af den menneskelige hjerne og dens følelsesreguleringssystemer. De lærte os hvordan medfølelse direkte øger glæde, sundhed, velvære, præstationer og relationer. Undervejs gav de også et par eksempler på, hvordan du kan arbejde med medfølelse i hverdagen.

Du kan gense videoen der har klare og konkrete eksempler på, hvordan det moderne arbejdsliv udfordrer vores evolutionære “gamle” hjerne, med konsekvenser for både vores præstationer og lykke.

Videoen er på engelsk og har både engelske og danske undertekster. Du kan slå underteksterne til, ved at klikke på tandhjulet i videoen.

Corporate Compassion – Vibeke Lunding-Gregersen & Henrik Tingleff, Arbejdsglæde Live! 2018

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er for nylig flyttet til YouTube. Selvom kanalen er relativ ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)


Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar