Video: De 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen

Mål medarbejdernes mentale sundhed
Billede fra rcphotostock, canva

Video: De 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen

Hvordan skaber man en glad arbejdsplads? Nogle af de bedste svar, kan findes i lykkeforskningen – Positiv Psykologi – et fascinerende felt, der bliver forsket i over hele verden.

Mange virksomheder prøver at skabe en glad og succesfuld arbejdsplads, men fejler, fordi de fokuserer på de forkerte ting.

I denne tale fra vores internationale arbejdsglædekonference i 2017, fortæller Alexander Kjerulf om de 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen, som kan bruges til at skabe mere glade arbejdspladser.

De 5 resultater i punktform

  • at fokusere mindre på medarbejdertilfredshed, frynsegoder og titler og i stedet fokusere mere positive følelser, resultater og relationer.
  • at fokusere mindre på at identificere og fikse problemer og mere på at hjælpe medarbejdere på at værdsætte det, der gør dem glade.
  • i stedet for få store ting, gør flere mindre ting
  • færre planlagte, tilbagevendende, velkendte aktiviteter og flere overraskende, uplanlagte nye aktiviteter.
  • fokuser mindre på at gøre ting for medarbejderen, fokuser mere på at hjælpe medarbejderne med at gøre ting for andre.

Videoen er på engelsk og har både engelske og danske undertekster. Du kan slå underteksterne til, ved at klikke på tandhjulet i videoen.

Alexander Kjerulf: The Science Of Happiness At Work, Arbejdsglæde Live! 2017

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er for nylig flyttet til YouTube. Selvom kanalen er relativ ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)


Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar