Mandagstip: Hjælp nogen

Mandagstip

Mandagstip: Hjælp nogen

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at være der for andre og hjælpe hinanden. Så hermed en opfordring til dig om at gå foran og hjælpe nogen på jobbet. Du kan tilbyde din hjælp til en kollega fra din afdeling, en kunde/klient/borger eller nogen helt andre du kan se har brug for hjælp.

Hvorfor skal du bruge tid på at hjælpe andre i en travl hverdag? Dels kan du gøre en anden person helt vildt glad ved at hjælpe dem, men du kan også selv få arbejdsglæde fordi du glæder andre.

Et skønt eksempel er The Free Help Guy, som har dedikeret en del af sit liv til at hjælpe andre, gratis og anonymt. Hvorfor? Fordi han mener at vi bør leve efter vores overbevisninger og at værdi ikke kommer i form af penge alene. Han tror også på, at der er en løsning på alle problemer.

Og han opdagede også, at vi især bliver glade af at glæde andre. Fordi han altid hjælper anonymt, har vi skjult hans identitet i videoen med hans indlæg fra vores Arbejdsglæde Live! konference i 2015

Så, hvem kunne du hjælpe i denne uge?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar