Mandagstip: Ryd op

Mandagstip

De fleste mennesker kan nikke genkendende til at rod ofte har det med at komme snigende, nogle gange uden man opdager det. Og det betyder at der er brug for at rydde op af og til. Det er netop oprydning det handler om i dette mandagstip. Det er ikke nødvendigvis den helt store rengøring du skal i gang med, men det helt sikkert at der roder et eller andet sted på din arbejdsplads.

Måske er det på dit skrivebord – (det virtuelle på computeren eller det fysiske), på dit kontor, hos kollegerne, i tekøkkenet, på lageret eller lignende. Det kan være en ren fornøjelse at få ryddet op, at få smidt ting ud du ikke længere skal bruge og at få system og orden omkring dig. Du kan også rydde op i mails og i indbakken.

At få bragt orden og system omkring dig kan give dig ro – og ikke mindst overblik. Og hvis du snart er på vej på ferie, kan det tilmeld give dig en bedre start når du kommer retur fra ferie. Så vores opfordring skal lyde sådan: brug lidt tid denne mandag på at rydde op. Og husk: Lidt har også ret.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar