Har du styr på sommerferielæsningen?

Sommerferien står for døren – tiden hvor du kan koble fra og samle fornyet energi uden at skulle tænke på arbejdet. Mange udnytter sommerferien til at lade sig inspirere ved at læse en masse bøger. Hvis du er en af dem der nyder den form for afslapning, kan det være du synes det er interessant at vi har en bogpakke med 4 af de bøger vi har skrevet – alle sammen med et fælles tema: arbejdsglæde

Happy Hour fra 8 til 16 (eller på engelsk Happy Hour is 9 to 5)

Leading With Happiness

52 Glade Mandage

Arbejdsglæde på 6 uger

Hvis du kan bruge alle 4 bøger kan du med fordel bestille bogpakken i Arbejdsglædeshoppen og spare 10% i forhold til at købe bøgerne enkeltvis. Og du behøver ikke at vente med læse dem til sommerferien :-)

Her finder du arbejdsglædemanifestet med alle 25 punkter

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar