Mandagstip: Glad telefonsvarerbesked

 

Jeg ved godt du normalt ikke ville ringe til din egen telefon – men prøv i dag at give dig selv et kald, og lyt til din telefonsvarerhilsen. Hvordan lyder din stemme? Er dit tonefald trist og mekanisk, eller lyder du som én du har lyst til at tale med? Hvad kunne du gøre for at den bliver endnu gladere?

Udfordringen denne mandag, er at indtale en ny telefonsvarerbesked hvor du lyder rigtig glad. Det er nemmere at lyde glad, når stemmen for alvor får lov at blive brugt, så et tip kan være, at gå et sted hen hvor du ikke føler du får sjove blikke tilsendt, fordi du indtaler beskeden. Måske kommer du til at gøre det rigtig mange gange, før du er tilfreds =o)

God fornøjelse med det – og måske lægger du endda mærke til forskel i de beskeder du fremover får på telefonsvareren?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar