Kom til international konference om arbejdsglæde 17+18 maj i København

Så har vi åbnet billetsalget til vores 9. konference om arbejdsglæde og du kan godt glæde dig, for vi har 10 FANTASTISKE internationale talere på programmet her i 2018, bl.a.:

  • Garry Ridge, der som direktør har gjort WD-40 til en kæmpe succes og skabt en arbejdsplads hvor 97% af medarbejderne siger at de “elsker at arbejde”.
  • Emiliana Simon-Thomas fra Berkeley universitet, der som hjerneforsker vil fortælle om den nyeste forskning i hvordan arbejdsglæde påvirker vores helbred, vores effektivitet og vores relationer til andre.
  • Mikael Kamber, nyhedsvært og forfatter til bogen “Vi er bedst, når vi er glade.”

Vores tidligere konferencer har været vanvittigt populære. I 2017 havde vi deltagere fra 19 lande og de gav den en evaluering på 4,8 ud af 5 og sagde bl.a.:

“The quality of the content was amazing. You leave with a whole tool bag of inspiration and ideas.”

“Without a doubt the best conference I’ve ever attended.”

“So many concrete examples and take-aways from each speech.”

[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://woohooinc.com/events/happiness-at-work-conference/”]Læs mere om konferencen[/button]
[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://woohooinc.com/events/happiness-at-work-conference/program”]Se hele programmet[/button]
[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://woohooinc.com/events/happiness-at-work-conference/tickets/”]Køb billetter[/button]

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar