Mandagstip: Overrask en kollega

Mandagstip

Det kommer sikkert ikke som en overraskelse, at når der sker noget rart for os som vi forventer, så bliver vi lidt gladere. Men vidste du at når der sker noget rart som overrasker os, så bliver vi meget mere glade end hvis vi forventer det!

Derfor handler denne uges mandagstip om overraskelser. De uventede af slagsen. Din mission i denne uge er at gøre en enkelt, sjov, lille ting for at glæde en anden på jobbet. Vi kalder det uventet venlighed.

Det behøver slet ikke at være en stor ting – de små ting kan have stor effekt:
[list type=”check”]

  • Bring nogen en kop kaffe som ikke har bedt om det
  • Tag æbler med hjemme fra haven, og del ud
  • Skriv en rar besked til nogen
  • Dæk nogens skærm med en glad hilsen

[/list]
Vi elsker de små betænksomme ting, som andre gør for os. Så hvad kunne DU gøre i denne uge for at overraske en kollega positivt?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar