Mandagstip: Spørg til weekenden

Mandagstip

De to primære faktorer, der giver arbejdsglæde, er resultater og relationer. Denne uges mandagstid er klart med til at skabe bedre relationer på jobbet.

Tippet er nemlig ganske enkelt – spørg til en kollegas weekend. Bare sig “har du haft en god weekend?”. Hvis du synes svaret er lidt kort, kan du måske supplere med nogle opfølgende spørgsmål og fortælle om din egen weekend.

Det, at skabe arbejdsglæde, er ikke altid en større videnskab. God fornøjelse.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar