Mandagstip: Hjælp nogen på jobbet

Mandagstip
Det er vanvittig vigtigt at vi har tid og overskud til at hjælpe hinanden, og i en travl arbejdsdag, kan det være svært at finde energien til det. Derfor er denne uges mandagstip en opfordring til dig om at gå foran og give nogen på jobbet et nap med. Du kan tilbyde din hjælp til en kollega fra din afdeling, en kunde/klient/borger eller nogen helt andre.

Hvorfor skal du bruge tid på at hjælpe andre i en travl hverdag? Dels kan du gøre en anden person helt vildt glad ved at hjælpe dem, men du kan også selv få arbejdsglæde fordi du glæder andre.

Så, hvem vil du hjælpe i denne uge?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar