Mandagstip: Lav noget sammen med kollegerne efter arbejde

Mandagstip

Vi er overbeviste om at arbejdsglæde kommer af to ting: resultater og relationer, og relations-delen afhænger i høj grad om hvad du synes om dine kolleger. Det kan være svært at vurdere om du kan lide dine kolleger, hvis du ikke kender dem. Hvor godt kender du egentlig dine kolleger? Altså ud over det arbejdsmæssige?

Derfor er ugens mandagstip en opfordring til at arrangere noget socialt sammen med dine kolleger. Se om du kan finde en ting der er enkel at sætte i værk, noget der ikke koster for meget planlægningstid, og noget der er enkelt at deltage i.

En mulighed kunne være at købe et par græskar og udsmykke arbejdspladsen til halloween. Eller hvad med at arrangere en fælles tur i teateret? Eller find en flok der også er friske på at tage til den fotoudstilling du gerne vil se? Måske en tur i naturen for at samle kastanjer og nyde de smukke efterårsfarver? Eller noget så enkelt som en fredagsøl eller -vand efter arbejdstid?

Lad deltagelse være frivillig og gennemfør det uanset hvor mange der tilslutter sig. Historierne med de gode oplevelser giver med garanti flere lyst til at deltage næste gang noget socialt bliver arrangeret.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar