Mandagstip: Ryd op

MandagstipDenne mandag handler om at rydde op. Det er ikke nødvendigvis den helt store rengøring du skal i gang med. Det kan være du skal rydde op på dit skrivebord, i personalekøkkenet, en af hylderne på reolen på lageret eller måske på opslagstavlen. Jeg er sikker på at der roder et eller andet sted på din arbejdsplads – jeg kan i hvert fald god finde et sted der roder på min :o)

Det kan være en ren fornøjelse at få ryddet op, at få smidt ting ud du ikke længere skal bruge og at få system og orden omkring dig. Så brug lidt tid denne mandag på at rydde op. Og husk: Lidt har også ret.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar