Arbejdsglæde på TEDx SquareMile i London

I starten af oktober måned blev jeg kontaktet at teamet bag TEDx Square Mile konferencen i London. De spurgte om jeg havde lyst til at tale på deres konference lørdag d. 26.oktober på Museum of London. Jeg havde ikke brug for lang betænkningstid, og takkede naturligvis ja? Jeg begyndte allerede at glæde mig, både til selv at tale og til at høre de andre spændende talere :-)

Temaet for TEDx Square Mile var “See – Say – Sense” så jeg skulle tænke det ind i mit foredrag om arbejdsglæde. Det gav heldigvis ret god mening, og jeg valgte at tage udgangspunkt i at tage ansvar for sin egen arbejdsglæde og dermed også egen livsglæde. Jeg havde 18 minutter og de havde bedt mig om at starte med en lille opkvikker (det var lige efter frokost), så min udfordring var klart at jeg kun havde 15 minutter ialt til at komme med mit budskab.

Hvis du har lyst til at se mit indlæg så er det her:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar