Glade måtter

Glade måtter

Vi har lavet et samarbejde med Berendsen om at udvikle nogle indgangsmåtter til arbejdspladsen med budskaber, der kan sprede noget arbejdsglæde. Vi præsenterede dem første gang på vores konference i år, hvor de vakte ret meget interesse. De første test-kunder har meldt tilbage og de glade måtter har været et hit.

Her ses måtterne hos Marriott hotellet og Shell:
Screen Shot 2013-08-26 at 12.29.16 PM

Screen Shot 2013-08-26 at 12.29.29 PM

Nu er Berendsen klar til at få de glade måtter ud til flere kunder, så hvis din arbejdsplads har lyst til det, skal du bare tage fat i key account manager Kristian Kondrup fra Berendsen – så kan han fortælle meget mere. Fang Kristian på kko@berendsen.dk eller 2373 9253.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

1 kommentar

  1. Fedt! Mailen er allerede sendt :)
    Håber vi kan få fat i nogle måtter til skolens lærerværelser og kontor :D

Skriv en kommentar