Ferietid og tilbud i Arbejdsglædeshoppen

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder lidt længere leveringstid for varer købt i Arbejdsglædeshoppen. Helt specifikt betyder det at de bestillinger vi modtager mellem den 6. juli og den 21. juli først bliver afsendt mandag den 22. juli.

Kort til Arbejdsglæden

Til gengæld har vi et fantastisk sommertilbud til dig – en skøn sommerpris på spillet “Kort til Arbejdsglæden”, som du kan købe til 149 + moms (normalprisen er 250 + moms).

“Kort til arbejdsglæden” er et spil specielt velegnet til brug i en afdeling eller en mindre virksomhed der ønsker et let værktøj til at arbejde med – og synliggøre – arbejdsglæden. Spillet består af 45 opgavekort, en vejledning til hvordan I spiller det og en opbevaringsæske i halvgennemsigtig plast.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar