Sådan skaber du transportglæde

Vi har lige fået en fantastisk mail fra Jens, der arbejder i DSA (Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse), hvor vi tidligere har holdt foredrag.

Jens skriver at han har meget fokus på arbejdsglæde, men også gerne vil skabe glæde i toget på vej til arbejde.

En morgen i toget sagde togføreren i højttaleren ”Hvis der er noget I vil spørge om, så tag fat i mig når jeg kommer gennem toget”

Da hun så kom forbi sagde jeg at jeg gerne ville spørge om en ting. ”Ja” sagde hun, “det må du gerne”.

Så viste jeg hende min telefon og pegede på den og sagde “Hvis man nu har et X og et C i wordfeud – hvilket ord kan man så skrive?”

Så blev hun helt paf og drejede bogstaveligt en omgang om sig selv og sagde “det ved jeg altså ikke” og gik – mens de nærmeste 10 passagerer var flade af grin. Hun grinede også (ellers havde det jo været mobning og ikke sjovt).

Næste morgen havde hun rettet ordlyden af sin tale og hun sagde ”Hvis der er noget I vil spørge om, om rejsen ….”

Begge dage var det totalt grineren – og jeg var totalt klar til job og kolleger og kunder – også de sure :-)

God glad dag fra Jens Fromsejer DSA – Danmarks Sjoveste A-kasse.

Godt gået Jens! Det er transportglæde lige der!

Har du prøvet at skabe lidt glæde i din daglige transport til arbejdet? Hvordan gjorde du? Skriv en kommentar og del din historie.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

1 kommentar

  1. Når jeg i butikker, af en ekspedient, bliver spugt “Kan jeg hjælpe dig”? Svarer jeg altid: “Ja, jeg vil gerne se på en bakke leverpostej” – og afhængig af hvem jeg står overfor, så tilpasser jeg mængden af mit smil efter hvad jeg tror, det giver anledning til hos ekspedienten.

    Langt de fleste gange, får jeg et stort smil tilbage ;-)

Skriv en kommentar