Vi holder sommerferie

Så er det vores tur til at holde sommerferie – vi har planer om at nyde den i fulde drag, omgive os med skønne mennesker, og tanke op med ferieoplevelser. Vi håber ikke at du kommer til at savne os for meget indtil vi er tilbage igen. Mens vi er væk, passer vores glade callcenter hovedtelefonen og vi er tilbage klar til at svare mails fra mandag den 30. juli.

Mens vi er væk kan du gøre et kup i Arbejdsglædeshoppen og nyde godt af sommerrabatten, eller deltage i vores sommerkonkurrence DM i Out og Office, og naturligvis hente masser af inspiration til arbejdsglæden især i ferietiden og gode gør-det-selv kickstartere til arbejdsglæden med vores mange Mandagstips.

Hav en forrygende sommer – god ferie!

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar