Vind en billet til Arbejdsglæde Live! 2012

Gå på fotosafari ved de københavnske busstoppesteder og vind en billet til Arbejdsglæde Live! konferencen den 24.maj 2012

Når du den næste tid befinder dig i København, skal du holde øje med plakaterne ved busstoppestederne. Når du ser en plakat magen til den ovenfor, tager et foto af den i gadebilledet og sætter fotoet på vores facebook-side, deltager du automatisk i vores konkurrence om en GRATIS billet til Arbejdsglæde Live! 2012 (værdi kr. 2.375,-).

Plakaterne vil være at finde i gadebilledet på forskellige lokationer i København, så det er bare om at være på stikkerne :o)
Konkurrencen løber fra i dag, hele april måned og til og med første uge i maj. Vi lover naturligvis løbende at skrive hints på vores facebook side, om hvor plakaterne sådan cirka befinder sig. Vinderen trækkes den 7. maj 2012

Klik ind på vores facebook-side – upload dit foto af vores plakat fra gadebilledet og du har chancen for at vinde en konferencebillet :-)

God jagt!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

1 kommentar

Skriv en kommentar