Vi har skiftet navn til…

Vi har lige ændret vores firmanavn lidt. Vi var blevet temmelig trætte af at hedde Projekt Arbejdsglæde – mest fordi ordet “Projekt” får det til at lyde som noget midlertidigt… og nu har vi altså været i gang siden 2003.

Så vores nye navn er…

Arbejdsglæde nu

Umiddelbart ikke den store forandring :o)

Hvad synes du om det nye navn? Skriv din mening i en kommentar her nedenunder.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

2 kommentarer

 1. Hej glade.
  Tak for en dejlig dag i DSA i sidste uge – det var kanon. Hvor er det sjovt at I skifter navn – jeg havde tænkt at skrive en “tak for sidst” til jer og lige nævne, at jeg fandt det mærkeligt når nu et projekt er midlertidigt. Personligt havde jeg nok valgt Mission Arbejdsglæde som nyt havn, men jeg tænker at I har fravalgt det af hensyn til de religiøse associationer. Og når jeg nu skriver det kan jeg faktisk også mærke at det er lidt for tungt….så tillykke med navnet… :-)
  Jeg var måske den der var gladest for dagen herinde – jeg har været i DSA i 6 år, og jeg har været glad for at være herinde hver eneste dag, og savnet vennerne og medlemmerne når jeg har været fraværende pga. weekender eller sygdom (selv under tilbagevende depressioner kan man godt savne dem man virkelig holder af). Jeg har ofte slået til lyd for at det hele handler om kærlighed. Og jeg har selv stillet op til spøg og skæmt hver gang det har været muligt, for – i kærlighed – at gøre glad, og vise at jeg er glad for at være sammen med dejlige mennesker. Af og til får man lige et hak i tuden når man så er for glad, men jeg har hele tiden holdt på mit, så jeg så det som en stor personlig cadeaux at alt hvad du talte om, er det jeg har gået og gjort og sagt! Så jeg har slet ikke brug for flere skulderklap, hverken af maskinen eller af en chef – foreløbig!
  Nå – det var en længere hilsen – udgangspunktet var tak – og godt gået!
  mange hilsener Jens fra DSA
  “det er kedeligt at kede sig – det er sjovt at ha’ det sjovt!”

 2. Ligger lige på den flade – helt rigtigt at afskaffe “projekt” – at det sender signaler om “midlertidigt”.

  Nye navn helt rigtigt – NU – det kan kun gå for langsomt med at komme igang.

  Og tak for råd og dåd, hints som vi kan brug i såvel arbejds- som privatliv.

  Fortsat held og lykke med det hele.

  KH

Skriv en kommentar