Vil I ha’ en gratis arbejdsglæde-workshop?

Så er der lukket for tilmeldingen – vi har fået 25 super spændende bud. 1000 tak for det.

Vi er i gang med at udvikle en TV serie om arbejdsglæde sammen med produktionsselskabet Eyeworks.

Ideen er enkel: I hvert afsnit hjælper vi en dansk arbejdsplads med at få mere arbejdsglæde. Vi giver praktiske redskaber og udfordringer til at skabe mere arbejdsglæde og ser hvordan det påvirker medarbejdere, ledere og kunder/klienter.

Som en del af den proces skal vi have lavet en pilot-video, som vi kan bruge til at pitche ideen til TV-kanalerne og derfor skal vi nu bruge en arbejdsplads, som kunne tænke sig en gratis arbejdsglædeworkshop i uge 9.

Kunne det være jer? Her er hvad I skal vide.

I skal have udfordringer med arbejdsglæden
Det skal ikke være en arbejdsplads, hvor folk allerede er superglade – det skal være et sted hvor der er knas med arbejdsglæden. Måske har I oplevet en fyringsrunde, besparelser, ekstrem travlhed, konflikter eller andet. Måske mangler der bare noget energi og stemning. I behøver heller ikke være helt nede i kulkælderen, men der skal være en udfordring at tage fat i.

I får en gratis arbejdsglæde-workshop med os
Vi vil komme ud til jer og lave en af vores halvdags workshops om arbejdsglæde (læs mere om workshoppen her).

Normalt tager vi 37.000 (ekskl. moms) for sådan en workshop men I får den altså gratis.

Det kan være hele arbejdspladsen eller bare en afdeling
Hvis I er en mindre arbejdsplads, kan vi lave workshoppen for hele virksomheden – ellers kan vi  lave det for en enkelt afdeling. Det ideelle antal deltagere er 10-50.

Workshoppen skal holdes i uge 9
Det haster med at få lavet piloten, så vi skal kunne afholde workshoppen med jer i uge 9 (men senest torsdag). Til gengæld må I selv bestemme hvornår i uge 9 – bare ikke fredag :o)

Der vil være et kamerahold til stede under workshoppen
Så I bliver altså filmet mens det foregår.

Men det kommer ikke på TV
Den video der kommer ud af workshoppen bliver ikke vist på TV – den bliver kun brugt i vores interne udviklingsarbejde og til at at sælge serien ind til TV-kanalerne.

Et par stykker af jer, skal stille op til interviews før og efter workshoppen
2-3 af jer vil blive interviewet af kameraholdet før og efter workshoppen.

Så er der lukket for tilmeldingen – vi har fået 25 super spændende bud. 1000 tak for det.

Er I interesseret? Tal om det internt og hvis det var noget for jer, skal I klikke her og udfylde formularen. Sidste frist er mandag den 20. februar. Vi kigger på alle de interesserede arbejdspladser og udvælger 1, som vi laver en pilot med. Vi vil melde tilbage til alle interesserede arbejdspladser senest den 21. februar.

Og hvis I har nogle spørgsmål, må I endelig kontakte os.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

3 kommentarer

  1. Hejsa – —
    Det er lige, hvad vi kan tænke os her i Danfoss District Energy og specielt efter, vi havde en temadag med Aleksander Kjærulf. Det var en super dag med så friske indslag.

    Derefter er vores focus netop på arbejdsglæde, som medfører en stor motivation og mange af os har netop sørget for at modtage jeres nyhedsbreve med gode indslag via artikler, foredrag og bøger.

    Vi kan bruge denne dag som et tema i vores klimaudvalg sammen med vores øverste chef president Lars Tveen.
    Vores tema i år er netop arbejdsglæde, så vi håber at komme i betragtning.

Skriv en kommentar