Se mit indlæg fra TEDx konferencen

I sidste uge var der TEDx konference i København, hvor 12 talere gav hver deres bud på The Good Life. Jeg holdt et 18-minutters indlæg om arbejdsglæde, hvorfor det er så vigtigt og om hvorfor vi danskere ikke er verdens gladeste folk – men bare verdens mest tilfredse.

Du kan se hele mit foredrag her:

Det gik kanon og folk var vilde med mit indlæg, men hele dagen var i det hele taget fantastisk, med indlæg om alt fra bakterier og DNA til rumraketter og hvorfor man aldrig skal køre med cykelhjelm. Du kan se alle indlæggende fra dagen her.

De bedste indslag fra konferencen bliver desuden også vist i Danskernes Akademi på DR2 den 16. december kl. 14-16.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar