Humørtavle

Har I et whiteboard? – lav en humørtavle.

Start med at skrive alles navne. Herefter skriver I så humørvarianterne. I vælger selv hvad der skal stå, vi har skrevet: “glad”, “træt”, “travl”, “optimist”, “energisk”, “sprudlende” og “I Rock”. Men måske det også var en god idé at have et neutralt valg, såsom “ok”.

Glæde smitter – dårligt humør smitter endnu mere. Hvis nu vi kender vores kollegers humør i dag, kan vi tage hensyn til hinanden. Hver morgen placerer du din magnet på jeres humørtavle ud fra dit navn – her kan alle så se dagens humør i afdelingen. Hvis en kollega har en dårlig dag, kan du tage hensyn ved at lade vedkommende arbejde i fred, eller tilbyde din hjælp hvis vedkommende har travlt.

Det er uden tvivl en fordel at kende hinanden – vi ved at gode relationer skaber gladere medarbejdere. Så at have en humørtavle, kan hjælpe jer med at lære hinanden bedre at kende.

God fornøjelse :o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar