Mandagstip: Udnyt de lyse timer

Efteråret er over os, vi er tilbage til vintertid (huskede du at stille uret tilbage?) og dagene bliver mørkere. Det gælder om at udnytte de lyse timer der er til rådighed i løbet af dagen. Og lyset nyder du bedst af udendørs.

Hvis du har mulighed for det, kan du fortsætte med at cykle til og fra arbejde. Ja, det bliver koldere og chancerne for regn er også større end om sommeren, så invester i noget godt regntøj og få lidt ekstra frisk luft.

Har du et en-til-en møde i løbet af dagen, kan de måske afholdes mens i går en tur udenfor? Det samme hvis du har planlagt et telefonmøde – brug et headset, tag frakken og måske paraplyen med, og tal udenfor. Vær forberedt på lidt ekstra opmærksomhed fra dem du passerer – især hvis du taler med masser af kropssprog =o)

Vil du vide lidt mere om hvad du kan gøre for at undgå efterårssløvsind, kan du læse artiklen i avisen.dk, hvortil Jon blev interviet for nyligt – læs artiklen her.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar