Interview med Hollie og Jamie fra Zappos

Interview med Hollie og Jamie fra Zappos

Vi er lige kommet hjem fra Las Vegas, hvor vi deltog i The WorldBlu Awards for demokratiske arbejdspladser (det var fantastisk – mere om det senere).

Og mens vi alligevel var i Vegas, kunne vi jo passende besøge en af verdens gladeste arbejsdpladser igen, nemlig Zappos.com. Zappos har ikke alene rigtig meget succes (firmaet er 11 år gammelt og omsætter for 1 milliard $ om året), de er også vanvittigt glade for at gå på arbejde.

Her kan du se det interview vi lavede derovre med Hollie Delaney der er Senior HR Manager og Jamie Naughton der er Cruse Ship Captain. Hollie og Jamie forklarer mere om Zappos’ kultur, løfter sløret for nogle af de aktiviteter der giver arbejdsglæde og fortæller hvorfor det er at krav at man skal være underlig (weird) for at arbejde hos Zappos:

Happiness at work at Zappos

Se flere videoer på Arbejdsglæde TV.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar