Glad sendeflade – vi er på TV igen

Jeg var på TV2 Lorry i formiddags :o)
Hvis du bor i hovedstadsområdet – og ikke havde travlt med at passe dit arbejde – så fik du måske set Lorry Lounge i formiddags. Ellers, så er indslaget om leg på jobbet på TV2 Lorrys hjemmeside her.

Jeg fortæller om fordelene ved leg og arbejdsglæde, og nævner eksempler på glade virksomheder, for eksempel CityCallCenter. Vi har arbejdet tæt sammen med IKEA Taastrup siden nytår, og i indslaget fortæller deres chef, Peter Stenberg om deres resultater med arbejdsglæden. Og den er god nok – de er altså ret glade derude :o)

Udfordringen
Hvis du har set dette klip og tænkt “Det lyder fedt når de leger på jobbet”, så tag udfordrigen op, og gør selv noget sjovt for dig og dine kolleger. Gerne med det samme, og i hvert fald i denne uge. Pral gerne her på bloggen bagefter :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar