Kvartalets Medarbejder på første parket

I fredags havde jeg fornøjelse af at holde arbejdsglædeworkshop i de lækre lokaler hos Trinity i Fredericia. Lige udenfor hovedindgangen stod dette skilt:

kvartalets_medarbejder

Medarbejderne hos Trinity kan hvert kvartal indstille hinanden til den fine titel, og ud over en kurv med lækkerier vinder den glade kollega også retten til stedets ubestridt bedste parkeringsplads, i 3 måneder frem.

Metha, der er chefsekretær, fortalte mig hvordan hun, da hun havde æren i sidste kvartal, var ude at låne en stor Mercedes til den første dag på den nye P-plads. For at sætte trumf på æren :o) Hun fortæller også, at det var meget bevægende at modtage den hyldest fra kollegerne som udnævnelsen er.

På indstillingsformularen kan det angives, om kollegaen bør vinde af forskellige årsager, her iblandt Ærlighed, Omsorgsfuldhed, Yder ekstraordinær indsats, og Har øje for andre. Alle sammen super kvaliteter når det kommer til arbejdsglæden.

I øjeblikket bæres titlen i øvrigt af Tage, Trinitys egen bager. Da han blev udnævnt var det med rød løber og espalier foran bageriet. Super måde at hylde en god kollega på!

Med parkeringspladsen lige foran indgangen har Trinity formået at skabe en situation hvor vigtigheden af, og taknemmeligheden over den gode indsats dagligt bemærkes af både medarbejdere og gæster. Det er lige til at blive glad over :o)

Har I lignede tiltag hos jer, så drop endelig en kommentar!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar