8/11 kl. 15.30 – 17.30 København: Prøv Arbejdsglædespillet

Arbejdsglædespillet

Arbejdslædespillet er et sjovt, enkelt brætspil som afdelinger, teams eller projektgrupper kan bruge til at skabe en konstruktiv dialog om arbejdsglæde.

Spillet simulerer en arbejdsdag, hvor deltagerne skal nå en hvis mængde arbejde, samtidigt med at de bliver udsat for forstyrrelser og overraskelser, som de skal prøve at håndtere positivt, så de kan skabe arbejdsglæde for sig selv og medspillerne.

Dette gratis åbne arrangement er især for dig der overvejer om Arbejdsglædespillet er for din arbejdsplads/afdeling og gerne vil afprøve det inden køb.

Dato og tid: Tirsdag den 8. november 2016 kl. 15.30 – 17:30
Adresse: DARE2Mansion, Vermundsgade 13, 2100 København Ø (se i google maps)
Pris: Gratis

Arrangementet er gratis, og det er en god ide at tilmelde dig i en fart – pladserne plejer at ryge hurtigt. Hvis der skulle vise sig at være alt optaget, er der mulighed for at komme på venteliste.

Tilmeld dig via billetto eller find din billet direkte nedenfor

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

2 kommentarer

  1. Hej Louise. Vi har ikke planer om at holde flere arrangementer med Arbejdsglædespillet lige nu – hverken i København eller Jylland, vær opmærksom på at dette var et arrangement tilbage i november ’16. Spillet er meget populært og kan købes i Arbejdsglædeshoppen (https://www.arbejdsglaedeshoppen.dk/)
    Mange hilsener Patricia

Skriv en kommentar