Hold ferie når du holder ferie

Hold ferie når du holder ferie

Hold ferie når du holder ferie

Især børnefamilier oplever vinterferien er tidspunkter hvor der også er et afbræk i arbejdslivet. Er du én af de personer der holder fri i uge 7 eller 8? Så er her en lille reminder om, at arbejdsglæden også kan komme af de timer du ikke tilbringer på arbejdet. Hold ferie når du holder ferie. Også på andre tidspunkter af året ;-)

Lad batterierne blive ladet op

Ferier, weekends, helligdage og anden tid væk fra arbejdet giver dig nemlig mulighed for at reflektere og slappe af. Tiden væk fra jobbet kan give dig input og idéer. Hvis du næsten udelukkende tilbringer dit liv på arbejdet og med arbejdet konstant i tankerne, så er det mindre sandsynligt at du bliver glad.

Dette råd er faktisk ét af punkterne i vores Arbejdsglædemanifest, der består af nogle af de vigtigste 25 pointer om arbejdsglæde.

Du kan købe en plakat med manifestet i Arbejdsglædeshoppen, eller gratis downloade det og selv printe det.

Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar