Heartcount arbejdsglædemåling

Heartcount

Heartcount arbejdsglædemåling

Mål arbejdsglæden på en ny og bedre måde med Heartcount! Arbejdsglæde nu har fået et helt nyt produkt på hylden: Heartcount – som et værktøj der tracker både resultater og relationer, såsom mening, faglige fremskridt, styrker, engagement, relation til kolleger og ledere, samarbejde m.m. – alt sammen noget der påvirker vores arbejdsglæde.

Mål arbejdsglæden, ikke tilfredsheden

Det er rent faktisk ikke let at måle arbejdsglæden, og mange virksomheder spørger slet ikke ind til arbejdsglæden i deres medarbejdertilfredshedsundersøgelser. De fleste virksomheder udsender medarbejdertilfredshedsundersøgelser hvert år (eller måske hvert andet år), og her er det tilfredsheden I måler, og ikke arbejdsglæden. Og hvad er forskellen? Hvis vi går ud fra at tilfredshed er lig med vores evaluerede glæde, så er arbejdsglæde vores oplevede glæde.

Friske resultater hele tiden

Derfor er Heartcount ikke 100+ spørgsmål der udsendes årligt, men 3 spørgsmål der udsendes hver fredag. Det ene spørgsmål er altid det samme: “Hvordan har du haft det på job den sidste uge?”, de 2 andre skifter hver uge. I vælger selv om spørgsmålene skal være på dansk eller engelsk.

Heartcount kan også bruges på telefonen
Heartcount kan også besvares via smartphone

Spørgsmålene kan besvares direkte i den e-mail der udsendes, og det tager typisk max 15 sekunder at svare. Du kan med det samme se hvordan du ligger i forhold til resten af organisationen, og lederne kan ugenligt se resultaterne fra deres team. Det betyder at det bliver let at reagere på udsving (positive og negative) med det samme, og derved både lære af det der har øget arbejdsglæden og tage action på de evt. negative resultater.

Med Heartcount måler i jævnligt arbejdsglæden. I kan løbende følge med i hvordan det står til i jeres organisation, og agere derefter.

Jeg har talt med Alexander Kjerulf, som er medstifter og partner hos Heartcount. Han fortæller lidt om hvordan Heartcount virker. Du kan se interviewet her:

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om Heartcount, eller måske køre en gratis test. Kontakt os her

Relateret

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar