Lær hinanden bedre at kende med arbejdsglædepoker

Arbejdsglædepoker

Lær hinanden bedre at kende med arbejdsglædepoker

Der er stor efterspørgsel på at spille Arbejdsglædepoker i øjeblikket. Både hvor vi kommer ud og kombinerer det med et foredrag eller workshops, men også spil-selv løsningen er i øjeblikket populær.

Hvor godt kender du dine kolleger efter nedlukningerne?

Og det er der en grund til! Under nedlukningen har vi arbejdet meget alene, hvilket har medført at vi kender mindre til hinandens trivsel – hvilket naturligvis er helt naturligt. Mange af jer har undervejs fået nye kolleger, som I måske slet ikke har mødt fysisk.

Jo bedre vi kender hinanden – både fagligt og socialt, jo nemmere bliver det at samarbejde. Så den uformelle small-talk kan rent faktisk hjælpe jer til at få forståelse for hinandens forskelligheder.

Arlette Bentzen Arbejdsglædepoker
Arlette spiller Arbejdsglædepoker med en stor gruppe deltagere

Hvad er Arbejdsglædepoker?

Arbejdsglædepoker (eller Personality Poker på originalsproget) er et kortspil, der på en energisk og dynamisk måde afdækker deltagernes personlighedstyper. Spillet giver en gensidig forståelse og accept af jeres forskelligheder, og er et super udgangspunkt for at tale om betydningen af menneskelige forskelligheder i relation til arbejdsglæden.

Typerne viser, hvad der giver den enkelte arbejdsglæde og giver dermed bedre kendskab til egne personlighedspræferencer, men også til kollegernes. Arbejdsglædepoker kan spilles i grupper som kender hinanden godt, men er også fantastisk til nye teams, hvor I skal lære hinanden bedre at kende.

De fleste af vores kunder vælger at lade os facilitere spillet. Det kan vi gøre på 3 timer (inkl. et foredrag/oplæg om arbejdsglæde). Læs mere her.

I kan også vælge selv at facilitere Arbejdsglædepoker., det kræver blot at I køber kortene i Arbejdsglædeshoppen. Her kan du købe et startsæt, der indeholder 5 spil samt en vejledning til hvordan I selv spiller Arbejdsglædepoker. Vi beregner et spil kort til ca. 7 personer, så et startsæt giver jer kort nok til at spille 35-40 personer. Er I flere, er det muligt at tilkøbe ekstra spillekort som supplement til startsættet.

Arbejdsglædepoker – spil selv eller lad os facilitere det

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne og finde frem til den løsning der passer bedst til jer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar