Glædelig jul og et godt 2021

Glædelig jul 2020 fra Arlette, Alexander og Patricia
Photo Arbejdsglæde nu

Glædelig jul og et godt 2021

Året går på hæld, og sikke et år! 2020 bliver helt sikkert et år vi aldrig glemmer. Covid-19 ramte i foråret og mange fik en meget anderledes arbejdsdag og hverdag grundet landets lockdown. Det er vigtigt at huske arbejdsglæden. Særligt nu hvor vi arbejder hjemmefra, og ikke har samme mulighed for at være sammen med kollegerne. Det er blevet sværere at vedligeholde relationerne, så husk at afsætte tid i kalenderen til online kaffepause eller frokost med kollegerne.

I Arbejdsglæde nu er vores arbejdsdage også anderledes. Alle foredrag og workshops kører for tiden online – og det fungerer heldigvis rigtig godt. Men det er da ingen hemmelighed, at vi glæder os vanvittig meget til igen at komme ud og møde jer, ansigt til ansigt.

Alexander startede Arbejdsglæde nu helt tilbage i 2003. I sommer medte han ud at han stopper i Arbejdsglæde nu, og giver stafetten videre til mig. Jeg er meget stolt og beæret over at få lov til at fortsætte det vigtige arbejde, med at skabe gladere og mere succesfulde arbejdspladser i hele landet. Jeg har været med siden 2010, og kunne ikke forestille mig andet end at fortsætte arbejdet, som jeg brænder så meget for. Af hjertet tak for tilliden til Alexander – det har være 10 fantastiske år sammen med dig og Patricia!!

I 2021 glæder jeg mig især til:

  • Alle webinarer der allerede er i kalenderen
  • At afholde ”Styrk arbejdsglæden” kurserne sammen med René Oehlenschlæger
  • At tilbyde flere gratis gå-hjem foredrag (datoer kommer i næste nyhedsbrev)
  • At spille arbejdsglædespillet virtuelt – og når vi igen kan mødes, på workshops
  • At komme ud og møde jer til foredrag/workshops mm når det igen bliver muligt

Du ønskes en glædelig jul, sammen med dine nærmeste samt et 2021 med masser af glæde, både med arbejdet og i dit liv generelt..

Glade julehilsener
Arlette
Arbejdsglæde nu

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar