Vi tager en lang pause fra 1. januar

Vi tager en lang pause fra 1. januar

Jeg startede Arbejdsglæde Nu tilbage i 2003 så vi har spredt arbejdsglæde i over 16 år. Vores foredrag, workshops, artikler, konferencer, videoer og bøger er nået ud til millioner af mennesker verden over.

Men jeg trænger til en pause. Jeg har i et par år mistet arbejdsglæde selv – og det går ikke rigtigt for en i min branche :)

Det er svært at sætte fingeren nøjagtig på hvorfor arbejdet holdt op med at være sjovt, men her er tre faktorer, der har spillet ind:

 • Vi har i lange tid arbejdet på samme niveau, dvs. samme antal kunder, samme antal læsere på vores artikler, sammen antal deltagere til vores konferencer, etc. Vi har prøvet mange ting de sidste par år på at udvikle firmaet, men det har ikke rigtig slået igennem og når der ikke er udvikling, så begynder jeg at kede mig.
 • Der er for mange stemmer på feltet, der får opmærksomhed på ligegyldigheder eller decideret vrøvl. Storsælgende bøger siger f.eks. at ros er skadeligt, at vi bare skal tage nej-hatten på, at vi skal ignorere følelser på arbejdspladsen eller at arbejdet kun skal være pligt og ikke passion. Det frustrerer mig igen og igen at skulle tilbagevise den type påstande.
 • Måske er 16 år i det samme job bare nok for mig. Min tidligere rekord i samme job var 5 år, så jeg har holdt 3 gange så lang tid.

Det er på tide, at jeg tager min egen medicin og gør noget for at genfinde min forsvundne arbejdsglæde, så fra 1. januar lukker jeg butikken i 6 måneder, for at tage ud at rejse. Hvad skal der ske bagefter? Ingen anelse :)

Heldigvis har vi de sidste 3 år opbygget et fantastisk netværk af partnere i 30 lande, som gør et fantastisk stykke arbejde og er klar til at løfte opgaverne mens vi er væk. Og alle de kundeprojekter vi har i 2019 kører selvfølgelig videre helt efter planen. Fra 1. januar 2020 tager Alexander og Patricia seks måneders pause, men heldigvis kan du stadig booke den fantastiske Arlette Bentzen til foredrag og workshops om arbejdsglæde i 2020.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

8 kommentarer

 1. Lyder fornuftigt Alexander! Ønsker dig et fantastisk halvår :)
  Håber du vender tilbage da jeg vil mangle jeres små og store input :)

  Vh
  Anette, Aalborg

 2. Kære Alexander. Håber du finder glæden igen – om det bliver arbejdsglæde eller andet. Rigtig god rejse. Du er et eksempel til efterfølgelse. Hilsen Bente

 3. Det er så flot, at tage ansvar for eget liv. Jeg har nydt jeres foredrag, bøger og indslag og ønsker jer alle god vind med det videre liv. Jeg siger jer mange tak og isæt tak til dig Alexander og rigtig god rejse:o)

 4. Enig i din frustration….det er sgu op ad bakke at holde gejsten, når negative tosserier igen og igen skal tilbagevises eller modbevises. Idioter er der nok af, og desværre sælger den dårlige historie bedre end den gode. Om jeg begriber, at der stadig blandt mange er totalt manglende forståelse for det hele menneske – og at det er langt større gevinst for alt, når vi også er mennesker og menneskelige på jobbet. Og det har intet med længere kaffepauser, “sidde-i-rundkreds” og navlepilleri at gøre. Vi ER jo bare bedre, når vi trives – længere er den ikke.

  Hurra for din kamp indtil nu – den var (og er) vigtig.

  Marianne

 5. Ønsker dig alt det bedste på din videre vej. Jeg er sikker på, der er så meget nyt og spændende, som kan berige dig og som du kan bidrage med. God tur. De bedste hilsner, Søs

 6. God tur ud i det blå og kom styrket tilbage med masser af gode idéer. Mon ikke det kommer nærmest af sig selv, når du først har fået lidt varm strandsand mellem tæerne eller stået op med fuglene på en bjergtop et spændende sted?
  Det tror jeg!

Skriv en kommentar