Mandagstip: Fordi en sejr skal fejres

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Fordi en sejr skal fejres

Det sker ofte at vi bruger rigtig lang tid på at snakke om de ting som ikke virker: Projekter som er forsinkede, en deadline der forlængst er overskreden, uløste sager og utilfredse kunder. Det er ikke uhørt at det skal evalueres og analyseres, og vi bruger meget tid og lange møder på at analyse hvad der gik galt.

Du skal fejre dine sejre.

Selvfølgelig skal vi lære af de ting som ikke fungerer, men vi skal i lige så høj grad lære af det vi gør som går godt. Vi skal bryde med den norm der er mange steder, at hvis noget går godt, så snakker vi aldrig mere om det: Projekter der bliver færdige til tiden, tilfredse kunder/klienter, budgetter som bliver overholdt – alle de ting tager vi bare for givet.

Derfor er missionen denne uge at du skal fejre dine sejre.

Find en sejr som du synes er værd at fejre. Det kan være noget som du har gjort, eller som en kollega har gjort – måske noget som din afdeling har gjort. Og så skal du finde en måde at fejre den sejr på.

Skal du fejre det med en enkelt kollega eller med hele afdelingen? Kan I gøre det i en pause, til et møde, en eftermiddag inden I går hjem? Skal det fejres med kage, rødvin, pizza/sandwich eller andet? Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre (eller igangsætte) på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar