30 timers arbejdsuge hos Toyota i Göteborg har givet øget omsætning

30 timers arbejdsuge hos Toyota i Göteborg har givet øget omsætning

Virker det med en kortere arbejdsuge?

Det spørgsmål fik vi svar på, på sidste års Arbejdsglæde Live! konference, hvor vi havde besøg af Toyota i Göteborg. CEO Martin Banck fortalte på konferencen om, hvor stor succes de har haft, siden de for 13 år siden, indførte 30 timers arbejdsuge, til samme løn som da de arbejdede 40 timer.

Der er flere årsager til at det har været en succes, men Martin fortæller at der er højere kundetilfredshed og medarbejderene har fået mere arbejdsglæde og de er mere produktive, hvilket har bevirket i bedre resultater for virksomheden.

I denne 13 minutters video kan du høre Martin Banck fortælle historien om skiftet til en kortere arbejdsuge.

Martin Banck: 30 timers arbejdsuge i Toyota Center Göteborg

Del gerne videoen i dit netværk :-)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar