Fejr dine sejre – inspiration

Vi fik en mail fra Christina fra Roskilde Kommune der efterlyste en god idé til at fejre en stor sejr. Hun skrev:

I morgen på afdelingsmødet vil jeg gerne fejre succesen/den endelige lukning af sagen med mine knap 30 kolleger, – chefen synes dog, at croissanter til kaffen er lige i underkanten! :-)

Champagne går desværre ikke (, selvom mødet strækker sig til efter kl. 10 ;-) ) , – alkohol er ikke tilladt i arbejdstiden.

Jeg har googlet efter idéer, også utraditionelle, og kom så til at tænke på, om I eventuelt har nogle kreative idéer liggende ? :-)

Det er jo allerede i morgen, så det skal være noget, der ikke kræver alt for lang tid at forberede… og jeg ved det er med kort varsel jeg spørger jer. Men det kunne jo være.

God sommerhilsen
Christina

Nogle idéer blev vendt og Christina løb med bolden og arrangerede på næsten ingen tid dette:

Fejring i Roskilde Kommune
Og hun skriver:

Hej Alexander
Tak for dine idéer i går. Her et par billeder af oppyntningen til succesfejringen her til formiddag :-)

Balloner, smoothies, croissanter og en omgang arbejdsglædebingo. Det frembragte store smil og en dejlig stemning. Præmien i arbejdsglædebingoen var en stjernepokal og to pakker nytårsknallerter (jeg turde ikke bruge bordbomber pga. røgalarmerne/sprinklersystem).
De to vindere valgte desværre ikke at dele ud af knallerterne, som ellers opfordret til! Men i stedet vil de bruge dem sammen med kolleger, som kommer på besøg på deres pind og det er jo også helt fint, at fejringen strækkes ud over længere tid :-)

Folk har nu taget ballonerne med og hængt dem op på deres kontorer. Et par stykker lod vi hænge til de næste der skal bruge mødelokalet…
Med venlig hilsen
Christina

Tusind tak for billederne, Christina – tak fordi vi må dele.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar