Mandagstip: Lav noget sjovt med kollegerne

Selvfølgelig er jobbet vigtigt, og vi skal passe vores arbejde seriøst og kompetent. Men der skal også være plads til sjov på jobbet, og hvis vi giver plads til humor og latter, arbejder vi også bedre. Og det er din mission i denne uge: At lave noget sjovt med kollegerne.

Her er 3 ideer – brug en af dem eller find selv på noget:

  • Del noget sjovt med kollegerne (fx en vittighed eller en sjov YouTube-video)
  • Lav noget fis med en kollega som er på ferie. Vi har set fantastiske eksempler på kontorer hvor alt – hver eneste genstand fra kuglepenne til skrivebordet – i nattens løb er blevet pakket fint ind i gavepapir. Eller et kontor der er fyldt med oppustede balloner.
  • Arrangér en keglespils-konkurrence, fx. i forbindelse med frokostpausen. Her er et forslag til hvordan du kan gøre.

Rigtig god fornøjelse!

 

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

  1. Mit ynglingsmandagstip, som jeg lever efter hele ugen. Min erfaring er, at man omhyggeligt skal overveje, hvem der kan tåle det sjov, man laver. Jeg var heldig at ramme den rigtige, da jeg tog en kollegas tastatur i frokostpausen og tapede det op under hans skrivebord. Jeg havde lavet en lille skattejagt med post-its rundt i hele huset, som til sidst ledte tilbage til hans eget bord. Meget underholdende for alle – men havde det været en, der f.eks. havde en deadline, ville det nok ikke være sjovt at løbe rundt efter tastaturet.
    Jeg har også sat en seddel op på døren til et af kontorerne, hvor der stod: “Kom ind! Vi giver gratis krammere til de første 100!” Bagefter lagde jeg et billede op på Facebook af det i en kollegagruppe (50 medlemmer), og anbefalede alle at komme forbi det kontor. God spas! Og 100 er altså ret mange…

Skriv en kommentar