Følger du os på facebook?

Vi håber du af og til kigger forbi vores blog her på siden, og måske endda er tilmeldt vores nyhedsbrev :-)

Men vidste du også at du kan følge os på facebook? På vores facebookside kan du se små opslag, glade videoer og af og til er der da også en lille konkurrence. Men hvad skal du så gøre for at følge arbejdsglæde nu på facebook?

Du skal starte med at gå ind og klikke “like”/”synes godt om”, på denne måde viser du at du er fan. Men hvis du vil have notifikationer og løbende se vores opdateringer i News Feed (nyheder) på facebook, skal du faktisk aktivt gå ind og vælge det til. Der er yderligere 2 ting du skal gøre:

  1. Klik på “Get Notifications” under “Liked” (så der kommer et flueben ud for “Get Notifications”)
  2. Klik på “Follow” (så der kommer et flueben ud for “Following”)

Håber vi ses på facebook – det vil i hvert fald gøre os super glade! På billedet nedenfor kan du tydeligt se hvor du skal klikke:

FacebookNotifications

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar