Årets funktionær 2014

Årets funktionær 2014

Har du en rigtig god kollega, som du synes fortjener at blive belønnet for sin hjælpsomhed og sit engagement? En kollega, der er med til at gøre arbejdsdagen lidt mere munter , som er vellidt og respekteret? Vil du gøre lidt ekstra for din kollega ud over hverdagens små overraskelser? Så kan du indstille ham/hende til prisen for “Årets Funktionær 2014”.

Det er FRIE Funktionærer, der har indstiftet prisen “Årets Funktionær”, og i år er det tredje år i træk den bliver uddelt, denne gang i Odense den 10. september 2014. Prisen gives til en funktionær, der opfattes som en god kollega og en værdifuld medarbejder. “Årets Funktionær” skal være ansat som funktionær, men behøver ikke at være medlem af FRIE Funktionærer. Alle, uanset medlemskab, kan indstille en kollega/medarbejder til Årets funktionær.

Så hvis du har en fantastisk kollega du sætter stor pris på, kan du læse her hvordan du skal indstille ham/hende til prisen. Indstillingen skal sendes til Frie Funktionærer senest mandag den 30. juni 2014, kl. 24.00.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar