Mere ros til os

I sidste uge holdt vi et foredrag for Tia Technology i Virum, og her er, hvad de skrev til os bagefter:

Normalt synes jeg det er lidt betænkeligt, når jeg udelukkende giver topkarakterer hele vejen rundt i en evaluering. Men her er hvorfor I får det alligevel:

– Vi kontaktede jer med kort, kort varsel. I fandt alligevel en løsning, så vi kunne få jer ud. Har aldrig oplevet at en leverandør har været så “insisterende” på at finde den løsning, der netop passer os. Der kan vi lærer noget.

– Super foredrag. Hele organisationen – ALLE medarbejdere, ledere – og fra ALLE landene – snakker MEGET om energien det skabte og de brugbare refleksioner og redskaber vi fik til, hvordan vi kan skabe arbejdsglæde. Vores teams har allerede aftalt konkrete tiltag de nu skal igang med – det er wow!

– I svarer alle tre lynhurtigt tilbage og viser ægte interesse. Super med klare instruktioner om alt det praktiske. Denne gode service gør at man føler sig tryg og I viser med handling, hvordan arbejdsglæde gør en forskel.

Sidsel Ebbesen, HR Manager i TIA Technology

Woohoo! Tak for de ord, Sidsel!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar