Vinderne i “DM i Out of office” 2013

DM 2013 Out Of Office

Igen i år har vi været så heldige at modtage rigtig mange gode og sjove bud på hvordan en Out of office mail kan se ud – tusind tak for det. Og opgaven med at finde  ud af hvem der skal vide årets DM i Out of office har været lidt udfordrende med så mange gode bud :o) Efter lang overvejelse kan vi præsentere følgende:

Vinderne er:

1. præmie: 1 spil “Kort til Arbejdsglæden

Birgitte

Her er mit autosvar for sommerferien i år: Forestil dig en smuk sommerdag, blå, skyfri himmel, høj sol, en stille brise og og bølgers brusen. Hvis du kigger nærmere efter, kan du få øje på mig, der går i strandkantent og nyder livet. Jeg holder nemlig ferie, og kan derfor ikke besvare din mail. Du kan træffe mig igen mandag d. 12. august 2013, når jeg er tilbage med ny energi. Ha’ en fantastisk sommer.

2. præmie: 1 bog “Happy Hour fra 8 til 16

Jan Brændeholm

Tak for din henvendelse. Den er jeg glad for! Jeg har holdt skandsen for alle mine kollegaer, der afslappede og solbrune, er vendt tilbage fra deres fantastiske ferier. Og nu er det min tur – og jeg glæder mig :-) Jeg vender tilbage til mit dejlige arbejde og mine dejlige kollegaer mandag d. 2. september, hvor du kan forvente at jeg er tilbage. Kan du ikke vente så længe, så er du velkommen til at kontakte mine kollegaer på alkoholbehandlingen@xxxxxx.dk

3. præmie: 1 citatplakat + 1 arbejdsglædemanifestplakat

Mette

Hejsa
Her er min OOO fra ferien som desværre er slut nu…
Har fået mange tilbagemeldinger at den gav fold smil på læben… og det var jo det der var meningen….
Thank you for your E-mail
Fortunately, I will for the next 3 weeks only be reading the newspaper and books while you are working.
When you go to a meeting I will go to the beach or go sightseeing or just play with my 3 fantastic children.
While you drink the office coffee I will be drinking a nice glass of wine with my husband.
I do have internet access but will only use this for fun and games in case a rain cloud should pass by.
So I hope you also have a holiday to look forward to – I will be back in the office 1st of August full of energy to get back to you.
Summer greetings
Mette
And just as a little service info there will be one of my colleagues in the office should you issue be urgent and need attention before my return.

Tusind tak til alle der deltog i året DM i Out of office 2013 – og stort tillykke til vinderne, som alle er blevet kontaktet af os.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar