Mandagstip: Liste med 5 gode oplevelser

Denne mandag handler det om at minde dig selv om alt det gode ved dit job.

Din mandagsmission: Når din arbejdsdag nærmer sig sin slutning, inden du går hjem, skal du skrive en liste med 5 ting, der gjorde dig glad i dag. Store eller små, det er ligegyldigt, så længe de var med til at gøre din dag bedre. Fiskedag i kantinen. Du nåede en deadline. En god snak med en kollega. Hvad som helst!

Skriv listen lige før du går hjem. Hvis du ikke kan komme i tanke om 5 ting, lad være med at tage det for tungt. Skriv så mange ned som du kan komme i tanke om. Hvis du ikke kan komme i tanke om én eneste god oplevelse, har det enten været en rigtig dårlig dag – eller måske er det på tide at se dig om efter et andet job :o)

Hvorfor skulle dette mandagstip være en god ting? Lad os sige at du har haft 10 gode oplevelser på arbejdet i dag og en dårlig. Hvis du går hjem, mens du udelukkende fokuserer på den dårlige oplevelse, vil du huske dagen som en dårlig dag. Den vil sikkert også føles som en dårlig dag. Og de fleste mennesker har en tendens til at huske de dårlige oplevelser meget bedre end de gode. Derfor er den en rigtig god ting at være ekstra omhyggelig med at huske de gode oplevelser, ved eksempelvis at skrive dem ned.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar